Ystad Camping

Österleden • Ystad

Sandskogens Camping & Stugor ligger en kort promenad från Ystads berömda sandstrand. Du kan också via strandpromenaden ta dig in till Ystad som ligger tre kilometer bort. Sandskogen drivs av två familjer som vill skapa en trevlig och positiv upplevelse för alla sina gäster. Det finns gott om sevärdheter och utflyktsmål runt om Ystad. Ett besök till Ale stenar, den imponerande skeppssättningen på Kåsebergaåsen, rekommenderas varmt – hit kommer hundratusentals personer varje år för att förundras och njuta av den slående utsikten.

Det finns två sorters stugor på Sandskogen, Åretruntstugor och Campingstugor. Åretruntstugorna är parhus belägna vid järnvägen i den norra delen av området. Dessa är 25 kvadratmeter stora plus ett 12 kvadratmeter stort loft. Stugan består av loft, allrum och sovrum – totalt 4+2 bäddar. I allrummet finns ett fullt utrustat kök, en bäddsoffa samt en TV. I sovrummet hittar man toalett och dusch. Loftet har två sängar. Njuta av solen kan man göra på uteterrassen i söderläge. Sänglinne medtages och städning görs av gäster. Campingstugorna är mellan 10 – 14 kvm stora och alla har två stycken våningssängar. Det finns ett mindre kök där lättare matlagning kan ske. Alla stugor har en egen altan med utemöbler.

Under somrarna håller en kiosk öppet på området. Här säljs livsmedel, glass, kaffe med mera. Inom 100 meter finner man också flera restauranger och barer. Nära Sandskogen finns en minigolfbana om man vill utmana familjen eller kompisgänget på en omgång. Barnen kan leka på lekplatsen och det finns möjlighet till att hyra cykel.

Tillgängliga rum på Ystad Camping

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Ystad Campings olika rumstyper

Tisdag 25 Juni t.o.m Onsdag 26 Juni - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Ystad