Stationen B&B

Hamntorget 1 A • Ystad

På andra våningen i Ystads gamla järnvägsstation ligger Stationen Bed & Breakfast beläget. Här bor du meter från Ystads anrika medeltida stadskärna och med en storslagen utsikt över hamnen. Centralstationen och Bornholmsterminalen ligger alldeles intill och 500 meter bort finner man Polenfärjan. Man har här nära till restauranger, shopping, teater och caféer samt Ystads alla sevärdheter. Stationen B&B är ett familjeägt företag som vill driva ett trivsamt och prisvärt boende i Ystad.

Under 2008 hyrdes Stationen B&B för inspelning av de nya Wallander-filmerna. Inspelningarna drog igång under 2009 och verksamheten höll stängt under tiden. 2010 öppnade man med flera nyrenoverade rum inspirerade av just Wallander. Det gör att du idag kan övernatta i Förhörsrum 1, Åklagarens rum eller i Wallanders kontor. Rummen är ljusa och rymliga med högt i tak och vackra stora fönster. Inredningen är klassisk och enkel med fokus på bekvämlighet. Varje rum har sittmöbler och tillgång till fri wi-fi. Toalett och dusch är delade och finnes i korridorerna.

Frukost serveras endast mellan mitten av juni till slutet av augusti. Resten av året kan man stå för eget hushåll i det fullt utrustade köket. För avslappning kan man spendera tid i sällskapsrummet framför TV:n, med en bok eller ett spel. Här finns också leksaker för de små. För att lätt ta sig runt i Ystad kan man lättvindigt hyra cykel.

Tillgängliga rum på Stationen B&B

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Stationen B&Bs olika rumstyper

Söndag 30 Juni t.o.m Måndag 1 Juli - Pris inkluderar moms.

Familjerum - Annex - Gratis avbokning
Detta rum har ett eget badrum och ett bord med stolar. Observera att endast 2 av sängarna är bäddade. Sängkläder och handdukar ingår till de andra sängarna.
Lägenhet - Gratis avbokning
Denna lägenhet har ett badrum, en platt-tv och ett kök. Som gäst har du tillgång till en privat uteplats. Lägenheten har en bäddsoffa på bottenvåningen. Observera att endast 2 av sängarna är bäddade. Sängkläder och handdukar ingår till de andra sängarna.

Fler hotell i Ystad