Continental du Sud

Hamngatan 13 • Ystad

Hotell Continental invigdes 1829 och är därmed Sveriges allra äldsta hotell. Ursprungligen hette man Hôtel Continental du Sud och uppfördes under den tiden Ystad var Sveriges främsta hamnstad. Under dessa åren var det stor brist på hotellrum därpå byggdes Hotell Continental. Hotellet ligger beläget i hjärtat av gamla Ystad med närhet till butiker, restauranger, caféer, centralstationen och färjan som tar dig till Bornholm. Gäster som anländer med fordon kan parkera på den egna gården.

Det finns 52 rum på Hotell Continental. Rummen har renoverats flera gånger och senast lades ett fräscht parkettgolv in. Väggarna går i jordnära toner och möblemanget fokuserar på bekvämlighet och funktion. Inredningen är väldigt klassisk och du finner faciliteter så som badrum med dusch eller badkar, hårtork, kabel-TV, radio, fri wi-fi och telefon. Du väljer mellan enkelrum eller dubbelrum. Hotellet har flera olika paket så som Ystadpaketet, filmpaketet, golfpaketet och Gourmetpaketet Sandskoga. Alla gäster har tillgång till ”E-rummet” där det finns en Windows-dator, bredband och skrivare.

I köket på Hotell Continentals restaurang har det lagats mat sedan invigningsåret 1829. Här dinerar man under vackra kristallkronor i en mycket charmig atmosfär. Det tillagas svenska klassiker och skånska specialiteter och man använder sig av regionala och lokala råvaror av högsta kvalité. Varje morgon dukas en generös frukostbuffé fram med vedugnsbakat bröd, nygräddade pannkakor, hemlagad sylt, rökt Atlantlax och mycket mycket mer! Restaurangens övriga öppettider är måndag till torsdag från klockan 18.00.

Tillgängliga rum på Continental du Sud

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Continental du Suds olika rumstyper

Lördag 29 Juni t.o.m Söndag 30 Juni - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Ystad