Anno 1793 Sekelgården

Långgatan 18 • Ystad

Anno 1793 Sekelgården är Ystads mest centrala hotell med närhet till Stortorget, Mariakyrkan och Teatern. Byggnaden är en anrik handelsgård med korsvirke, kullersten och vårdträd. Tidningen Gourmet skriver ”ett av de mest romantiska hotellen i Sverige”. Och visst är det så, att de mysiga och intima hotellrummen skapar en oslagbar romantisk atmosfär tillsammans med den sköna trädgården och den charmiga restaurangen.

Det finns totalt 24 hotellrum på Sekelgården, av dessa är tre stycken sviter. Varje rum har en unik karaktär och berättar en egen historia. Här kan du övernatta i Flickorna von Linnés Sängkammare, där tapeten är en exakt kopia av Linnés välkända Hammarbytapet, i Rosa Gemaket där inredningen går i rött och har en fager utsikt mot ett päronträd eller i Schönströmska Sviten, en svit på två våningar med vackra takbjälkar och ett stort härligt badkar. Standardfaciliteter är badrum med dusch eller badkar, hårtork, kabel-TV och fri wi-fi.

Vägg-i-vägg med hotellet ligger deras rustika och mycket trevliga restaurang samt ett bryggeri där man tillverkar färsköl. Här serveras varje morgon en generös frukostbuffé. Här erbjuder man även en à la carte meny. Anno 1793 Sekelgården samarbetar med Rosenhills Spa som ligger beläget endast 5 minuters promenad bort. Här kan gäster få avslappnande och välgörande behandlingar. Hotellet har även en egen bastuavdelning dit hotellgäster har fri tillgång.

Tillgängliga rum på Anno 1793 Sekelgården

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Anno 1793 Sekelgårdens olika rumstyper

Tisdag 23 Juli t.o.m Onsdag 24 Juli - Pris inkluderar moms.

Fler hotell i Ystad