CheckInn Bed & Breakfast

Hantverksgatan 6 • Lund
Detta B&B ligger 150 meter från Lunds centralstation och cirka 10 minuters promenad från Lunds universitet. Här erbjuds gratis Wi-Fi och parkering, samt gratis kaffe, te och lättare tilltugg på kvällen.

De ljusa och fräscha rummen på CheckInn Bed & Breakfast har en stor platt-TV, iPod-dockningsstation och golvvärme. Alla rum har även strykmöjligheter och ett arbetsbord samt eget badrum med dusch.

Som gäst kan du använda tvättstugan. Det finns även ett fullt utrustat kök för dig som vill laga mat. En livsmedelsbutik ligger 100 meter från CheckInn. En skandinavisk frukostbuffé serveras dagligen.

Skånes universitetssjukhus ligger mindre än 5 minuters bilresa från detta B&B och Malmö ligger 18 km bort. Cyklar kan hyras 100 meter från hotellet. Det finns även andra aktiviteter, som fiske och snorkling.

Tillgängliga rum på CheckInn Bed & Breakfast

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med CheckInn Bed & Breakfasts olika rumstyper

Torsdag 29 Augusti t.o.m Fredag 30 Augusti - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum - 1 person - Gratis avbokning
Större rum med platt-TV, dockningsstation för iPod och eget badrum med dusch. Det finns också ett strykjärn och ett arbetsbord i rummet.
Dubbelrum - Gratis avbokning
Större rum med platt-TV, dockningsstation för iPod och eget badrum med dusch. Det finns också ett strykjärn och ett arbetsbord i rummet.
Dubbelrum Deluxe - 1 person - Gratis avbokning
Dubbelrum Deluxe - Gratis avbokning

Fler hotell i Lund