Hotel Finn

Dalbyvägen 20 • Lund
Hotel Finn ligger 10 minuters promenad från centrala Lund. Här erbjuds rum och studiolägenheter med gratis Wi-Fi, plattskärms-TV och skrivbord. Lunds domkyrka ligger 1,5 km bort.

Alla de moderna rummen och studiolägenheterna på Finn Hotel har eget badrum med dusch. Studiolägenheterna har även köksfaciliteter, bland annat mikrovågsugn, kylskåp och kaffemaskin. I vissa studiolägenheter finns dessutom en soffa.

Som gäst kan du träna i hotellets gym eller spela Nintendo Wii i receptionen. Här finns även en trädgård och en terrass där du kan koppla av.

En enkel frukost, lämplig att ta med sig, erbjuds varje morgon mot en extra kostnad. Du har alltid tillgång till snacks och drycker i lobbyn.

Från busshållplatsen som ligger precis utanför hotellet kan du åka in till Lunds centrum. Lunds centralstation ligger knappt 2 km bort.

Tillgängliga rum på Hotel Finn

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Finns olika rumstyper

Fredag 19 Augusti t.o.m Lördag 20 Augusti - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - Ingen återbetalning
Frukost ingår Detta rum har en platt-TV och heltäckningsmattor. Observera att rummet inte har plats för någon extrasäng.
Enkelrum Standard - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta rum har en platt-TV och heltäckningsmattor. Observera att rummet inte har plats för någon extrasäng.

Fler hotell i Lund