Riverside Hotel & Apartments

Östergatan 27 • Ängelholm
Detta familjeägda hotell ligger vid Rönne å i närheten av Stortorget och 8 minuters promenad från Ängelholms centralstation. Här erbjuds boende med gratis Wi-Fi och platt-TV.

Alla rum på Riverside Hotel har ljusa möbler, en stilren inredning, ett skrivbord, en sitthörna och kabel-TV. Studiolägenheterna har även ett välutrustat pentry.

Som gäst har du tillgång till ett frukostrum med kylskåp, mikrovågsugn samt te- och kaffekokare hela dagen. Under sommarmånaderna erbjuds även tillgång till en gemensam terrass. I närheten hittar du Laxen Spa som erbjuder alla gäster på Hotel Riverside rabatterade priser på behandlingar.

Hotellets personal hjälper gärna till att anordna aktiviteter såsom cykling och paddlingsutflykter i området. Personalen kan även tipsa om bra restauranger och butiker i närheten. Skäldervikens långa sandstrand ligger 5 minuters bilresa från Riverside Hotel.

Tillgängliga rum på Riverside Hotel & Apartments

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Riverside Hotel & Apartments olika rumstyper

Söndag 17 December t.o.m Måndag 18 December - Pris inkluderar moms.

Lägenhet Deluxe - Gratis avbokning
I denna rymliga lägenhet finns 1 vardagsrum, 2 separata sovrum och 1 badrum med hårtork och dusch. I det fullt utrustade köket finns spishäll, kylskåp, diskmaskin och köksgeråd. Lägenheten har ljudisolerade väggar, en platt-tv med kabelkanaler och en balkong med stadsutsikt. I enheten finns 3 sängar.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
I detta tvåbäddsrum/dubbelrum finns ett eget badrum med dusch och hårtork. Tvåbäddsrummet/dubbelrummet har ljudisolerade väggar, en sittgrupp, en garderob, en platt-tv med streamingtjänster samt stadsutsikt. I enheten finns 1 säng.
Studio - I annexet - Gratis avbokning
Dessa rymliga lägenheter ligger bara 200 meter från hotellet, och har en platt-tv med kabelkanaler, en sittgrupp samt ett pentry med en elektrisk spis, ett kylskåp och en diskmaskin. Alla lägenheter har tillgång till gemensam tvättstuga.
Lägenhet Basic med 2 sovrum - Gratis avbokning
I denna rymliga lägenhet finns 1 vardagsrum, 2 separata sovrum och 1 badrum med hårtork och dusch. Du kan laga mat i köket, som har spishäll, kylskåp, köksutrustning och ugn. Lägenheten har ljudisolerade väggar, en platt-tv med kabelkanaler och en balkong med stadsutsikt. I enheten finns 3 sängar.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum med balkong - Gratis avbokning
Detta tvåbäddsrum/dubbelrum har en platt-tv med streamingtjänster, ett eget badrum och en balkong med stadsutsikt. I enheten finns 1 säng.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Basic - Gratis avbokning
I detta tvåbäddsrum/dubbelrum finns ett eget badrum med dusch och hårtork. Tvåbäddsrummet/dubbelrummet har ljudisolerade väggar, en garderob, heltäckningsmatta, en platt-tv med kabelkanaler och utsikt över innergården. I enheten finns 1 säng.
Enkelrum - Gratis avbokning
Detta rum har en sittgrupp, en platt-tv med kabelkanaler och ett skrivbord.
Studio Small i annex - Gratis avbokning
Studiolägenheten har en sittgrupp, en matplats samt eget badrum med dusch och hårtork. I det välutrustade pentryt finns spishäll, kylskåp, diskmaskin och köksgeråd. Studiolägenheten har en platt-tv med kabelkanaler, en tvättmaskin, ljudisolerade väggar, en te- och kaffekokare samt stadsutsikt. I enheten finns 3 sängar.

Fler hotell i Ängelholm