Hotell Villa Rönne

Västra Kyrkogatan 1 • Ängelholm
Denna charmiga villa från tidigt 1800-tal ligger i centrala Ängelholm och har utsikt över Rönne å. Här erbjuds rymliga studiolägenheter med ett fullt utrustat pentry och gratis Wi-Fi.

Hotell Villa Rönnes studiolägenheter har trägolv och ljus inredning. Varje studio har kylskåp, mikrovågsugn och vattenkokare. Vissa har även en uteplats.

En mängd restauranger och kaféer finns i Ängelholms centrum, som bara ligger några minuters promenad bort. Som gäst kan du använda grillplatsen i Villa Rönnes trädgård.

Skäldervikens sandstränder når du på 10 minuter till fots. I omgivningarna kan du även ägna dig åt populära aktiviteter som fiske, paddling och vandring.

Tillgängliga rum på Hotell Villa Rönne

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Villa Rönnes olika rumstyper

Onsdag 1 Maj t.o.m Torsdag 2 Maj - Pris inkluderar moms.

Studio med balkong - Gratis avbokning
Frukost ingår I det välutrustade pentryt finns spishäll, kylskåp, köksutrustning och mikrovågsugn. Denna studio har platt-tv med kabelkanaler, eget badrum och balkong med utsikt över trädgården. Det finns 1 säng.
Studio (2 vuxna) - Gratis avbokning
Frukost ingår Denna studio har pentry, matplats och tv.
Studio med balkong - Gratis avbokning
Frukost ingår I det välutrustade pentryt finns spishäll, kylskåp, köksutrustning och mikrovågsugn. Studion har även platt-tv med kabelkanaler, eget badrum och balkong med utsikt över trädgården. Det finns 2 sängar.
Studio med terrass (6 vuxna) - Gratis avbokning
Frukost ingår Denna lägenhet har pentry, egen uteplats och ett vardagsrum med sittgrupp och tv.

Fler hotell i Ängelholm