Best Western Plus Hotel Noble House

Per Weijersgatan 6 • Malmö
Detta miljövänliga hotell ligger på Gustav Adolfs torg, 100 meter från gågatan Södergatan i Malmö. Här erbjuds en restaurang, en bastu och gratis Wi-Fi. Lilla Torg ligger 200 meter bort.

De moderna, individuellt inredda rummen på Best Western Plus Hotel Noble House har en plattskärms-TV och ett helkaklat badrum med dusch.

Macau Bar & Lounge erbjuder mat och dryck i en internationell och mysig miljö. En frukostbuffé serveras varje dag. Gratis kaffe och te finns tillgängligt dygnet runt.

Som gäst här kan du träna gratis i gymmet eller koppla av i bastun på 6:e våningen. Barnfilmer och videospel kan lånas i receptionen.

Malmös centralstation ligger inom 10 minuters promenad från Best Western Plus Noble House.

Tillgängliga rum på Best Western Plus Hotel Noble House

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Best Western Plus Hotel Noble Houses olika rumstyper

Torsdag 1 Augusti t.o.m Fredag 2 Augusti - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum Economy - 18 m²
I detta tvåbäddsrum/dubbelrum finns en te- och kaffekokare, en sittgrupp samt ett eget badrum med duschkabin och hårtork. Detta tvåbäddsrum/dubbelrum har en garderob, ett värdeskåp, parkettgolv, värme och en platt-tv med kabelkanaler. Boendeenheten har 2 sängar.
Rum Deluxe Queen - Översta våningen - 20 m²
I detta dubbelrum finns en garderob, ett värdeskåp samt eget badrum med duschkabin och hårtork. Dubbelrummet har parkettgolv, en sittgrupp med en platt-tv med kabelkanaler, luftkonditionering, en minibar samt en te- och kaffekokare. I enheten finns 1 säng.
Familjerum – Rökfritt - 22 m²
Detta familjerum har kaffe- och tekokare, minibar samt eget badrum med duschkabin och hårtork. Familjerummet har också parkettgolv, en sittgrupp med platt-tv med kabelkanaler, garderob, värdeskåp och värme. Boendeenheten har 2 sängar.
Tvåbäddsrum Superior - Rökfritt - 18 m²
I detta dubbelrum finns en minibar, en te- och kaffekokare samt eget badrum med duschkabin och hårtork. Dubbelrummet har parkettgolv, en sittgrupp med en platt-tv med kabelkanaler, en garderob, ett värdeskåp och värme. I enheten finns 2 sängar.
Tvåbäddsrum Standard - Rökfritt - 18 m²
I detta dubbelrum finns en sittgrupp, en te- och kaffekokare samt ett eget badrum med duschkabin och hårtork. Dubbelrummet har en garderob, ett värdeskåp, parkettgolv, värme och en platt-tv med kabelkanaler. Boendeenheten har 2 sängar.

Fler hotell i Malmö