Pensionat Enehall

Stationsterrassen 10 • Båstad
Enehall Pensionat ligger bara 500 meter från Båstads sandstrand och erbjuder gratis Wi-Fi, kostnadsfri parkering och rum med TV. Båstads tågstation ligger 400 meter från pensionatet.

Alla de individuellt inredda rummen på Pensionat Enehall har trägolv och eget badrum med dusch. Vissa rum har balkong eller terrass.

Här kan du kan koppla av i bastun, eller hyra cykel på pensionatet och utforska omgivningarna. Hotellets trädgård har sittplatser utomhus och ligger intill Skåneleden.

Varje dag serveras frukost och en 3-rätters middagsmeny på Enehalls restaurang.

Båstads golfklubb ligger 7 km från hotellet och Vallåsens skidbackar finns 20 minuters bilresa bort.

Tillgängliga rum på Pensionat Enehall

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Pensionat Enehalls olika rumstyper

Tisdag 28 Maj t.o.m Onsdag 29 Maj - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum Standard - Ingen återbetalning
Detta dubbelrum har uppvärmning, vattenkokare samt eget badrum med dusch och hårtork. I dubbelrummet finns också en platt-tv. I boendeenheten finns 2 sängar.
Dubbelrum Deluxe med balkong - Ingen återbetalning
Detta rymliga dubbelrum har garderob, vattenkokare samt eget badrum med dusch och hårtork. Boendeenheten har 2 sängar.
Dubbelrum Deluxe - Ingen återbetalning
Detta rymliga dubbelrum har en garderob, en vattenkokare samt eget badrum med dusch och hårtork. I dubbelrummet finns värme och en platt-tv. Boendeenheten har 2 sängar.
Trebäddsrum - Ingen återbetalning
Detta trebäddsrum har en vattenkokare, värme samt eget badrum med dusch och hårtork. I trebäddsrummet finns en platt-tv. Boendeenheten har 3 sängar.
Dubbelrum - Ingen återbetalning
Detta dubbelrum har vattenkokare, värme samt eget badrum med dusch och hårtork. Rummet har även platt-tv. Här finns 2 sängar.
Trebäddsrum Standard - Ingen återbetalning
Detta trebäddsrum har en vattenkokare, värme samt eget badrum med dusch och hårtork. I trebäddsrummet finns en platt-tv. Boendeenheten har 3 sängar.
Tvåbäddsrum - Ingen återbetalning
Detta tvåbäddsrum har en vattenkokare, värme samt eget badrum med dusch och hårtork. I tvåbäddsrummet finns en platt-tv. Boendeenheten har 2 sängar.
Etagevåning - Ingen återbetalning
Denna lägenhet har 1 vardagsrum, 3 separata sovrum samt 1 badrum med dusch och hårtork. Lägenheten har garderob, vattenkokare, platt-tv och värme. I boendeenheten finns 6 sängar.
Dubbelrum med terrass - Ingen återbetalning
Detta dubbelrum har vattenkokare, uppvärmning och eget badrum med dusch och hårtork. Här finns också platt-tv. Boendeenheten har 2 sängar.

Fler hotell i Båstad