Hotell Rusthållargården

Stora Vägen 26 • Arild
Detta rustika hotell har anor från 1675 och ligger i den pittoreska byn Arild. Här har du utsikt över Skälderviken och tillgång till en prisbelönt restaurang och ljusa rum med platt-TV.

Alla rum på Hotell Rusthållargården är individuellt inredda och inkluderar badrockar. Blommiga tapeter, trägolv och gammaldags möbler skapar en charmig atmosfär. Det finns gratis Wi-Fi på hela hotellet.

Rusthållargårdens restaurang serverar klassiska skandinaviska rätter med en modern touch. Alla rätter tillagas med lokala råvaror, däribland örter från hotellets egen trädgård.

Relaxavdelningen ligger i en villa vid havet, och har en pool och ett bubbelbad. Det finns även en finsk bastu och en avsvalkningspool med iskallt vatten.

Gäster som vill utforska omgivningarna kan besöka naturreservatet Kullaberg och den idylliska fiskebyn Mölle, som båda ligger inom 15 minuters bilresa. Hotellet erbjuder gratis privat parkering.

Tillgängliga rum på Hotell Rusthållargården

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Rusthållargårdens olika rumstyper

Måndag 3 Juni t.o.m Tisdag 4 Juni - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum i huvudbyggnaden med utsikt över bergen - Ingen återbetalning
Här erbjuds platt-tv, trägolv och möbler i gammal stil.
Tvåbäddsrum i villa med utsikt över bergen - Ingen återbetalning
I detta tvåbäddsrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Tvåbäddsrummet har parkettgolv, en sittgrupp med en platt-tv, en garderob, ett värdeskåp och utsikt över bergen. Boendeenheten har 2 sängar.
Tvåbäddsrum i villa med havsutsikt - Ingen återbetalning
Detta rum har en platt-tv och utsikt över Skälderviken.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum i huvudbyggnaden med havsutsikt - Ingen återbetalning
I detta tvåbäddsrum/dubbelrum finns ett eget badrum med gratis badprodukter, dusch och hårtork. Tvåbäddsrummet/dubbelrummet har parkettgolv, en sittgrupp med platt-tv, en garderob, ett värdeskåp och havsutsikt. Boendeenheten har 2 sängar.

Fler hotell i Arild