Ängshyddan B&B

Yngsjöv. 462 • Yngsjö
Denna gård från 1700-talet ligger i Yngsjö och har ett konstgalleri, ett ekocafé och en liten presentbutik. Här finns gratis Wi-Fi och gratis parkering. Du kan koppla av i vinterträdgården eller i den 3 000 m² stora trädgården.

Alla rum på Ängshyddan Gårdshotell är unikt inredda och har utsikt över landsbygden. Rummen har också minibar, vattenkokare och eget badrum med gratis badprodukter. Du har även tillgång till ett TV-rum. Stugorna har eget badrum och en uteplats.

På sommaren har Ängshyddan ofta livemusik. Du kan hyra cykel på hotellet, och det är bara 1 km Östersjökusten.

Det är 5 km till hamnstaden Åhus, och närmaste strand ligger bara 700 meter härifrån. Du kan köra till Kristianstad på 20 minuter.

På begäran serverar restaurangen svenska och internationella bufféer och 3-rättersmiddagar. Ängshyddans frukost är ekologisk med bland annat hembakat bröd. Ekocaféet serverar även ekologiska bakverk.

Tillgängliga rum på Ängshyddan B&B

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Ängshyddan B&Bs olika rumstyper

Måndag 3 April t.o.m Tisdag 4 April - Pris inkluderar moms.

Studio - Ingen återbetalning
Frukost ingår Denna studio ligger separat från huvudbyggnaden. Studion har platt-tv, eget badrum, ett välutrustat pentry samt utsikt över den omgivande landsbygden. Du har även tillgång till en möblerad uteplats.
Svit - Ingen återbetalning
Frukost ingår Denna svit har soffa, vattenkokare och matplats.

Fler hotell i Yngsjö