Red Bird Farm

Killebackevägen 77:11, Borrie • Ystad
Red Bird Farm ligger inbäddat på gränsen till silverbjörkarna och erbjuder både B&B och boende med självhushåll, en 15-minuters bilresa från Ystads centrum. Den omgjorda bondgården har behållit sina ursprungliga träbjälkar och detaljer, och erbjuder panoramautsikt över landskapet.

Rummet har en uteplats med grillmöjligheter. Det finns också en platt-TV, sittgrupp och eget badrum. Varje lägenhet har ett vardagsrum, matplats och fullt utrustat kök med ugn och spishäll.

Du kan hyra cykel på plats och cykla eller vandra i området. Lunchpaket kan ordnas på begäran. Det finns också en presentbutik på plats.

Red Bird Farm ligger 10 km från Ystads tågstation. Stränderna längs Östersjön ligger också 10 km från detta boende. Malmös flygplats kan nås inom 1 timmes bilresa.

Tillgängliga rum på Red Bird Farm

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Red Bird Farms olika rumstyper

Måndag 20 April t.o.m Tisdag 21 April - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum Deluxe - Ingen återbetalning
Frukost ingår
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Deluxe - Ingen återbetalning
Detta moderna rum med en uteplats och grill har också en sittgrupp och platt-TV. I det egna badrummet finns hårtork, gratis badprodukter och tofflor.
Lägenhet med 2 sovrum (6 vuxna)
Frukost ingår Denna moderna lägenhet med terrass och grillplats har ett vardagsrum med en platt-TV och Blu ray-spelare. Det finns även en matplats och ett fullt utrustat kök med ugn, spishäll och diskmaskin. Sängkläder och handdukar ingår inte. Du kan hyra dessa på plats för 150 SEK per person eller ta med egna.
Lägenhet Deluxe - Ingen återbetalning
Frukost ingår

Fler hotell i Ystad