Gamla Vattentornet

Kristianstadsvägen 40 • Ystad
Denna moderna lägenhet har ett unikt läge i ett vattentorn från 1915. Lägenheten har 4 våningar och ligger 10 minuters promenad från centrala Ystad. Här erbjuds gratis Wi-Fi och en utsiktsplats med panoramautsikt på tornets nionde våning.

Ett fullt utrustat kök finns på sjätte våningen i Gamla Vattentornet, liksom en stor matplats, en lång bar och platt-TV. Frukostprodukter läggs i kylskåpet före ankomst. Om så önskas kan du få tillgång till en privat kock, men detta måste bokas i förväg.

Vardagsrummet som ligger på åttonde våningen har marockanskinspirerad inredning. På vattentornets sjunde våning finns ett sovrum samt en bekväm sällskapsdel med skinnsoffor och platt-TV.

Från lägenheten har du utsikt över Ystad och Östersjön, och här kan du njuta av både soluppgång och solnedgång. I det fräscha och moderna badrummet finns regndusch och badkar. Lägenheten har också tvättmaskin och torktumlare.

Ystads färjeterminal ligger 3,5 km bort, och det tar 20 minuter att promenera ner till Östersjön. Lokala bussar stannar precis utanför vattentornet.

Tillgängliga rum på Gamla Vattentornet

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Gamla Vattentornets olika rumstyper

Fredag 18 Juni t.o.m Lördag 19 Juni - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Ystad