Kulturstallet Bed&Breakfast

Otte Marsvins Väg 23-27 • Ystad

Kulturstallet Bed & Breakfast är en gammal U-formad Skånegård belägen på den fridfulla skånska landsbygden. Här bor man med en vacker utsikt över åkrar och hav cirka 1 mil väster om Ystad. Runt om i området ligger flera fantastiska slott, ta till exempel det välbesökta Marsvinsholms Slott. Du tar dig lätt runt mellan slotten på cykel! För den som vill slå några bollar finns flera golfbanor i närheten: Abbekås, Ystad, Tomelilla, Romelåsen etc. Närmaste strand ligger inom tre kilometer, Mossbystrand är en kilometerlång vit sandstrand där man kan doppa sig i Östersjöns friska vatten.

Kulturstallet Bed & Breakfast erbjuder 5 olika rumsalternativ – Svinsuiten, Rosenrummet, Stallsuiten, Kammaren och Loftet. Rosenrummet är ett romantiskt dubbelrum där en slående himmelsäng står uppbyggd på hästarnas foderkrubba. Badrummet är nybyggt och det finns en terrass mot innergården. Loftet är även det nybyggt och är ett ljust dubbelrum med ett loft. Utsikten från rummet är magnifik och ännu bättre från den egna terrassen. I dessa två rum levereras en härlig frukostkorg varje morgon. Alla rum badrum med dusch och egen terrass.

Personalen på Kulturstallet Bed & Breakfast talar utöver svenska även engelska, tyska, franska och finska. De tipsar gärna om sevärdheter och utflyktsmål runt om i området.

Tillgängliga rum på Kulturstallet Bed&Breakfast

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Kulturstallet Bed&Breakfasts olika rumstyper

Tisdag 3 Oktober t.o.m Onsdag 4 Oktober - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Ystad