Vingårdens Bed & Breakfast

Kulla Gunnarstorpsvägen 152 • Helsingborg
Detta B&B ligger i en naturskön lantlig miljö bara 300 meter från Öresund och 8 km från Helsingborg. Här erbjuds gratis Wi-Fi, en utomhuspool och rymliga rum med utsikt över trädgården uteplats.

Alla rum på Vingårdens B&B har individuell inredning och en sittgrupp med platt-TV. Vissa rum har egen toalett medan andra rum delar badrum.

Gästerna kan njuta av en daglig frukost samt ett gemensamt kök och grillplats. Vingårdens B&B erbjuder också gratis tillgång till bastu och cyklar. Tvättstuga finns också tillgänglig.

Kulla Gunnarstorps slott med sin park, vandringsleder och boutique ligger bara 200 meter från Vingårdens B&B. Det är 2 km till närmaste affär samt restauranger i Laröd. Det finns 7 golfbanor inom 20 km från Vingårdens B&B.

Tillgängliga rum på Vingårdens Bed & Breakfast

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Vingårdens Bed & Breakfasts olika rumstyper

Måndag 13 December t.o.m Tisdag 14 December - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum med delad dusch - Gratis avbokning
Detta individuellt inredda rum har en uteplats med sittmöbler och en sitthörna med en platt-tv. Rummet har en privat toalett, och det finns en delad dusch i en separat byggnad bredvid rummet. Husdjur är tillåtna mot en extra avgift, på begäran och i mån av tillgång.

Fler hotell i Helsingborg