Torsdag
14
Juli 2022
Åbergs Trädgård Ystad

Törnrosa - Teckenspråksgestaltad

I över hundra år har folket sökt efter en mytisk flicka. En flicka från förr vars föräldrars bortgång lämnade kungariket utan regent. En flicka som kan föra landet från mörker tillbaka in i ljuset. Sökandet visar sig vara en nästintill omöjlig uppgift och i takt med att tiden sakta rör sig framåt får ondskans klor ett allt hårdare grepp om landets styre. Men i skuggorna rör sig en samling människor som ägnat sina liv åt att hindra detta. Hur högt priset än må vara tänker de inte ge upp innan de hittat henne – Törnrosa.
Sommarteaterns Törnrosa är en berättelse om att stå upp för vad som är rätt oavsett konsekvenserna. Om att låta jaget falla in i glömskan och priset som kommer av att prioritera sina medmänniskor. I denna familjemusikal fylld av fart och fläkt utforskas frågor rörande utanförskap, kulturkrockar och lojalitet. Tillsammans med humor, värme och kärlek vävs allt detta in i ett klassiskt äventyr framfört på ett sätt som det aldrig har gjorts förut, med glimten i ögat som har blivit Sommarteatern i Ystads signum. Med ett rykande färskt manus tonsatt av Christoffer Zaar och Frida Green är Törnrosa en upplevelse för alla sinnen som bara går att få just på vår scen ute i Öja, just sommaren 2022. Vi ses där.
Insläppstid: 1,5 timma innan föreställningens start
Spellängd: ca. 2,5 timmar
Mer information och kontaktuppgifter hittar du här
Sommarteatern spelar sina hyllade familjemusikaler på sin egna scen bredvid Åbergs Trädgård i Ystad. Det är en läktare med trappor där scenen är längst ner likt en amfiteater. Man ser bra från alla platser på läktaren. Har du svårigheter med att gå i trappor rekommenderar vi att du köper biljetter på rad A eller B för att slippa trapporna.
Bokning av rullstolsplatser görs via Ticketmaster Callcenter på 0776-707777 eller info@sommarteaternystad.com

Biljetter & tider

Torsdag 14 Juli 2022 18:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

17 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Åbergs Trädgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Törnrosa - Teckenspråksgestaltad, Åbergs Trädgård

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli