• Evenemang idag
Fredag
13
Augusti 2021
Solhällan Ystad

Stefan & Kim

Stefan & Kims tillvaro är en härlig blandning av jubiléer, företagsevent, bröllop, galor, familjefester, festivaler, begravningar, invigningar, och bygdegårdar. Och nu Solhällans vackra dansrotunda!

Ibland med Gästartister, ibland med Symfoniorkestrar, ibland med Körer. Men för det mesta är det ”bara” Stefan & Kim! Oftast är Stefan & Kim i Sverige och Skandinavien men då o då långt ut i världen.

Ibland stora pampiga scener. Ibland står de på golvet, för dom älskar att vara tätt på er. Som när det var 19 pers + Danska drottningen med några vänner på ett slott.
Stefan & Kim är en berg-o-dalbana mellan vackert, klassiskt, fult, snabbt rockigt, smäktande och ljuvt, på räls av kvalité och humor. Varje kväll ska vara unik!

Ja dom har giggat i Las Vegas men åkte hem i ilfart för att uppträda på en 50-årfest på småländska landsbygden.

Ganska typiskt Stefan & Kim!

Boka på Tickster
I siffror

114 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Solhällan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Stefan & Kim, Solhällan

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober