• Evenemang idag
Torsdag
29
Juli 2021
Solhällan Ystad

Wildie + Jennifer Saxell med band

Anders Thorén, sångare i Wildie har rösten där det gömmer sig blues, soul och country – med ett skimmer av sentimentalitet och nostalgi. Genom sina resor världen över, tusentals timmar av nötande vid pianot och livespelande med gitarr och dragspel har Anders tillskansat sig en unik och kraftfull röst. Denna kväll har Wildie med sig sitt tredje album i ryggsäcken. Låtskrivandet till album nr 3 har präglats av pandemins komplikationer men också öppnat nya vägar. Låtarna har byggts upp kollektivt när idéer, melodisnuttar, bilder och textbitar har skickats fram och tillbaka.

Singer-songwriter Jennifer Saxells förra album, Daisy Roulette, hyllades av en samstämmig kritikerkår och hon har omnämnts som låtskrivare och sångerska i världsklass. Med en röst som är lika sammetslen och smekande som övertygande och kraftfull levererar Jennifer Saxell sina egna låtar - där musiken sprungit ur hennes rötter i den nordamerikanska country- och rocktraditionen. Bandet har verkligen fått till det där organiska soundet mellan (den tidiga) Steve Earle (lots of twang and reverb på gitarren) och vår tids country/Americana-artister som Rosanne Cash, Emmylou Harris etc. Till hösten 2021 kommer hennes nya album “Beautiful Sight”.

Boka på Tickster
I siffror

54 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Solhällan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Wildie  + Jennifer Saxell med band, Solhällan

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober