• Evenemang idag
Söndag
11
Juli 2021
Solhällan Ystad

Thorbjørn Risager & The Black Tornado in the Park

TRÄDGÅRDSKONSERT, SITTANDE.
Ta gärna med egen stol!

Det som gör Thorbjørn Risager & The Black Tornado unika, förutom Thorbjørns ”larger than life voice” (citat från BluesWax, USA) och deras starka och dynamiska scenshow, är sättet de blandar element från en handfull genrer – blues, rock, soul, roots, americana, funk… De kokar helt enkelt en ”soul stew” där de använder sitt alldeles egna och unika recept. De har serverat den på en bra bit över 1000 konserter i 21 länder och även på 10 plattor, och de fortsätter outtröttligt att turnera och skriva nya låtar.

De har verkligen etablerat sig som ett internationellt band av högsta kaliber med sin starka och dynamiska scenshow och förädlade, rytmiska blues med inslag av både rock, soul, roots, americana och funk. Gruppen har en stor och trogen stampublik och spelar ofta för utsålda hus i Sverige, Danmark och Tyskland.

Dan Aykroyd aka Elwood i Blues Brothers presenterade bandets förra platta så här i sitt radioprogram: ”The songs are original, but sound like they come from a Stax recording session circa 1965”

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Solhällan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Thorbjørn Risager & The Black Tornado in the Park, Solhällan

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli