• Evenemang idag
Fredag
9
Juli 2021
Solhällan Ystad

EN HYLLNING TILL EMMYLOU HARRIS

Solhällan presenterar En hyllningsshow till Emmylou Harris med tre lokala storheter: Cicci Landén, Yvette Eklund och Jennifer Saxell med band.
Nu gör denna trio en show som speglar hela Emmylou Harris karriär som inleddes för 50 år sedan då hon upptäcktes på en klubb i Washington D.C.
Cicci Landén, skolad i country och folkrock under sina år i Los Angeles, har gett ut två album och en EP med eget material och rör sig fritt inom dagens country/Americana.
Yvette Eklund, som nyligen släppte sitt debutalbum, har blivit en publikmagnet på den skånska scenen med sin explosiva scenshow.
Kanada-födda Jennifer Saxell har lång erfarenhet av Emmylou Harris, från turnéer i sitt tidigare hemland. Jennifer är aktuell med en ny singel och släpper nytt album till hösten.

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Solhällan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. EN HYLLNING TILL EMMYLOU HARRIS, Solhällan

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli