• Evenemang idag
Söndag
27
Juni 2021
Ridhuset på Sjörup Prästgård Ystad

Open Home Training - Show

Open Home Training- Show
Tobbe, hästar & ensemble.
Pga Covid-19 har vi beslutat att ta in färre antal gäster och öppna upp extra föreställningar. Detta gör att biljettsystemet är ändrat så att en hel rader mellan sittplatserna är blockerade. Och biljetter säljs två vid sidan av varandra eller som enskild plats. Med en sittplats blockad mellan respektive sittplats. Dock kan sällskap som önskar sitta samman sätta sig tillsammans väl på plats. Unika upplaga ger dig en exklusive chans att på nära håll uppleva hästartisten Tobbe Larsson och hans hästar med ensemble hemma på Sjörup Prästgård.

Fokus på årets upplaga är Frihetsdressyr -show.
Helt enkelt kommunikation med häst, en fantastisk upplevelse, oavsett om man är hästmänniska eller bara vill njuta av att få uppleva samspelet mellan människa och häst.Bekväm läktare och fri parkering för bilar.
Oavsett vilken plats ni väljer på läktaren så är sikten mycket god.

Insläpp på Sjörup Prästgård sker kl 18.30.
Uppträdet startar 19.00 i ridhuset.
Längd: ca 45 minuter.

Merchandise, varma, kalla drycker och godis finns till försäljning vid ridhuset. Parkering: gratis parkering sker på någon av de två parkeringarna som är skyltat till gårdens restaurang 15 Minuter En Kvart. GPS: Snårestadsvägen 535-24, 271 94 Ystad. Vi ber alla att ta eget ansvar i rådande tider med Covid-19. Hålla avstånd och visa respekt och förståelse. Handsprit finns på bord i anslutning till ridhuset. Restaurangen 15 Minuter en Kvart som ligger på Sjörup Prästgård. Här serveras det surdegspizza med färska råvaror samt á la carte och desserter. Bordsbokning sker endast via www.15minuterenkvart.se
Hundar får ej medtagas.
EN UPPLEVELSE FÖR HELA FAMILJEN!

Boka på Tickster
I siffror

32 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ridhuset på Sjörup Prästgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Open Home Training - Show, Ridhuset på Sjörup Prästgård

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli