• Evenemang idag
Söndag
8
Augusti 2021
Åbergs Trädgård, Öja Ystad

Kung Arthur - Matiné

Sommaren 2021 sätter Sommarteatern i Ystad upp föreställningen om Kung Arthur.
Föreställningen är återigen nyskriven med ett manus skrivet av Filip Jönsson, Anna Ståhl, Hilda Ståhl och Hannes Nilsson. Frida Green och Christoffer Zaar är tillbaka även detta år och skriver originalmusik till föreställningen.
Sommarteaterns Kung Arthur är en familjemusikal med extra allt. Förvänta dig fantastisk musik, berörande historier, och spännande karaktärer. Allt detta invävt i ett nät av intriger och spänning som tilltalar unga såväl som gamla. I 20 år har Sommarteatern i Ystad kämpat för att framföra högklassig underhållning med samhällsaktuella budskap för att locka en publik i alla åldrar. År efter år möter publiken sommarteaterns skådespelare, som alltid ger allt.
Efter succéår med föreställningar såsom Herkules och De Tre Musketörerna har vi i år lagt in ytterligare en extra växel för att säkerställa att alla förväntningar möts, och överträffas. Vi kämpar för att producera något som inte kan hittas på någon annan plats än just på vår scen ute i Öja.
Det är svårt att beskriva i ord. Det måste helt enkelt upplevas. Läs mer om årets medverkande och annan viktig information på vår hemsida:
Spellängd: 2,5 h inkl paus.
SPOTIFY:
Lyssna mer på vår Spotify
sommarteaternystad.com

Biljetter & tider

Söndag 8 Augusti 2021 13:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

85 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Åbergs Trädgård, Öja). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kung Arthur  - Matiné, Åbergs Trädgård, Öja

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September