• Evenemang idag
20-31
Jul 2021
Eklaholm Ystad

Gastro Eklaholm

Gastro Eklaholm
Till sommaren finns det möjlighet att besöka gården Eklaholm på Österlen när Karl Fredrik öppnar upp en “pop up”-restaurang, Gastro Eklaholm, en lyxrestaurang i fin miljö.

— Jag ser väldigt mycket fram emot detta event, då vi får välkomna gästerna hem till oss på Eklaholm. Gårdsplanen med det gamla 800-åriga olivträdet är scenen och ni gäster tillsammans med oss är skådespelarna. Bubbel, stämning, flärd, blommor och förtrollande god mat och dryck i en magisk medelhavsmiljö med livemusik kommer bli ett minne för livet, säger Karl Fredrik Gustafsson.
Under två veckor i juli så kommer Gastro Eklaholm att hålla öppet vid tio tillfällen för 50 gäster per kväll hemma hos Karl Fredrik Gustafsson. Tillsammans med kocken och krögaren Ola Ohlin, som för tillfället driver två White Guide-restauranger och tidigare drivit restauranger i italienska Toscana. Tillsammans bjuder de in till tio minnesvärda kvällar på 1600-talsgården Eklaholm på Österlen.
För menyn kommer närområdet Österlen att användas, det blir näst intill endast lokala råvaror, känslan är att det ska vara som Sveriges skafferi. De bästa råvarorna Sverige har att erbjuda på sommaren helt enkelt.
Gastro Eklaholm öppnar den 20 juli och håller öppet vid tio tillfällen under vecka 29-30.
Pris: 2995:-
I priset ingår menyn med bästa råvarorna från Österlen inklusive vinpaket med speciellt utvalda viner utifrån menyn.

TIDER
Insläpp: 19:30
Längd: ca 2,5 h

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

162 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Eklaholm). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Gastro Eklaholm, Eklaholm

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September