• Evenemang idag
Fredag
16
Augusti 2019
Rynge Teater Ystad

Den Starkare

Den Starkare av August Strindberg
Scenen utspelar sig på ett damkafé på julafton. Där sitter mlle Y med en öl och en tidning när hennes väninna fru X kommer in. Denna slår sig ner och börjar konversera.. I Christer Jonssons uppsättning på Rynge Teater träffas de två kvinnorna på en caféteater (Rynge Teater) under en konsert som framförs av fru X. Dialogen mellan figurerna – även om det bara är Fru X som utrycker sig i ord – förstärks av musik och dans, texten kompletteras av ett par fantastiska dikter av Strindberg. Ett suggestivt, modernt, intensivt, nästan lite otäckt, men ändå vackert stycke.

Regi: Christer Jonsson.
Medverkande: Miranda Coral, Hanna Normann och Christer Jonsson
Rynge Teater är en nybyggd kaféteater som ligger mellan Malmö och Ystad längs med E65. Ni kommer enklast hit med bil, men det går även bra att resa med med kollektivtrafik. Hela vägen fram kommer man med Skånetrafikens närtrafik som ni hittar info om på SkånetrafikenVår hållplats i tabellen heter NO4 och resan måste förbokas. Prata gärna med Skånetrafiken om ni har frågor. Ni kan också åka tåg till Rydsgård och beställa en taxi därifrån.
I anslutning till teatern har vi servering av diverse tilltugg. Kommer ni tidigt får ni gärna ta med picknickkorg som ni kan avnjuta i vår trädgård.
Tider:
Insläppstid: kl 18:30
Starttid: kl 19:00
Spellängd: 2 timmar

Åldersgräns:
12 år.
Okej för yngre i målsmans sällskap.
Hemsida: Rynge Teater

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

201 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Rynge Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Den Starkare, Rynge Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli 2020