• Evenemang idag
Lördag
6
Juli 2019
Rynge Teater Ystad

Loop & Lil

Det började i ett kök i Ystad. Fyra vänner som träffades med jämna mellanrum för att laga mat, dricka vin, och spela musik ihop. Slutligen öppnades köket och vardagsrummet upp för publik. Det blev succé! Tolkningarna av låtar inom genrerna americana, country och singer/songwriter drog fullt hus. Sedan dess har Loop & Lil gjort sig kända för sina vardagsrumsspelningar, men även gett konserter på mer traditionella scener. Våren 2018 blev debutsingeln "These Waking Hours" veckans singelsläpp lokalt i Sveriges Radio P4. Ett år senare spelas uppföljaren "Foothill" samtidigt som bandet jobbar på sitt debutalbum. Till Rynge Teater kommer de med sina nyskrivna låtar men gör även tolkningar av artister som Emmylou Harris, Neil Young, Townes van Zandt, och Dolly Parton.
Rynge Teater är en nybyggd kaféteater som ligger mellan Malmö och Ystad längs med E65. Ni kommer enklast hit med bil, men det går även bra att resa med med kollektivtrafik. Hela vägen fram kommer man med Skånetrafikens närtrafik som ni hittar info om på SkånetrafikenVår hållplats i tabellen heter NO4 och resan måste förbokas. Prata gärna med Skånetrafiken om ni har frågor. Ni kan också åka tåg till Rydsgård och beställa en taxi därifrån.
I anslutning till teatern har vi servering av diverse tilltugg. Kommer ni tidigt får ni gärna ta med picknickkorg som ni kan avnjuta i vår trädgård.
Tider:
Insläppstid: kl 18:30
Starttid: kl 19:00
Spellängd: 2 timmar

Åldersgräns:
12 år.
Okej för yngre i målsmans sällskap.
Hemsida: Rynge Teater

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

297 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Rynge Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Loop & Lil, Rynge Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November