• Evenemang idag
Lördag
29
Juni 2019
Rynge Teater Ystad

U.W.O

U.W.Os musik kräver ett öppet sinne och öppna sinnen har vi alltid välkomnats av ute på Rynge teater.
Därför är det med stort engagemang vi släpar ut alla våra onödigt stora och i gränslandet till skrämmande musikprylar för att få underhålla en av våra mer originella favoritscener. För jazzigt för att vara metall. För svängigt för att vara hårdrock. För tekniskt för att var punk. Musik i vilket fall, med stort hjärta och stor dynamik.
Rynge Teater är en nybyggd kaféteater som ligger mellan Malmö och Ystad längs med E65. Ni kommer enklast hit med bil, men det går även bra att resa med med kollektivtrafik. Hela vägen fram kommer man med Skånetrafikens närtrafik som ni hittar info om på SkånetrafikenVår hållplats i tabellen heter NO4 och resan måste förbokas. Prata gärna med Skånetrafiken om ni har frågor. Ni kan också åka tåg till Rydsgård och beställa en taxi därifrån.
I anslutning till teatern har vi servering av diverse tilltugg. Kommer ni tidigt får ni gärna ta med picknickkorg som ni kan avnjuta i vår trädgård.
Tider:
Insläppstid: kl 18:30
Starttid: kl 19:00
Spellängd: 2 timmar

Åldersgräns:
12 år.
Okej för yngre i målsmans sällskap.
Hemsida: Rynge Teater

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

259 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Rynge Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. U.W.O, Rynge Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November