• Evenemang idag
Lördag
17
Augusti 2019
Rynge Teater Ystad

Ett Drömspel

Ett drömspel av August Strindberg. I pjäsen kommer guden Indras dotter ned till jorden för att uppleva människornas livsvillkor. Som ett ledmotiv för pjäsen upprepar Indras dotter, kallad "Agnes" gång på gång "Det är synd om människorna".
Strindberg själv kallade Ett drömspel för "mitt mest älskade drama, min största smärtas barn". Christer Jonssons uppsättning på Rynge Teater är en modern och hyllad tolkning, ett allkonstverk med dans, musik och film.
Regi Christer Jonsson.
Medverkande på film: Fredrik Gunnarsson, Nanna Nore, Miranda Coral, Sara Kennedy, Reza Rezaie m.fl. På scen: Christer Jonsson.
Rynge Teater är en nybyggd kaféteater som ligger mellan Malmö och Ystad längs med E65. Ni kommer enklast hit med bil, men det går även bra att resa med med kollektivtrafik. Hela vägen fram kommer man med Skånetrafikens närtrafik som ni hittar info om på www.skanetrafiken.se/tidtabeller. Vår hållplats i tabellen heter NO4 och resan måste förbokas. Prata gärna med Skånetrafiken om ni har frågor.
Ni kan också åka tåg till Rydsgård och beställa en taxi därifrån.
I anslutning till teatern har vi servering av diverse tilltugg. Kommer ni tidigt får ni gärna ta med picknickkorg som ni kan avnjuta i vår trädgård.
Tider:
Insläppstid: kl 15:30
Starttid: kl 16:00
Spellängd: 2 timmar
Åldersgräns:
12 år.
Okej för yngre i målsmans sällskap.
Hemsida: Rynge Teater

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

256 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Rynge Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ett Drömspel, Rynge Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November