• Evenemang idag
3-4
Aug 2019
Åbergs Trädgård, Öja Ystad

De Tre Musketörerna

De tre Musketörerna
På Frankrikes gator blåser en förändringens vind. Kungen och drottningen har försvunnit under tragiska omständigheter och deras unga dotter måste ta sig an rollen som statsöverhuvud. Denna svåra uppgift görs ännu svårare när Kardinalen gör allt han kan för att sätta käppar i hjulen som skulle rulla samhället framåt. Det enda som står i vägen för hans plan är tre musketörer deras nyfunna vän, D’Artagnan.

Sommarteaterns ”De tre musketörerna” är en fängslande familjemusikal med målet att utforska tankar såsom kön, förväntningar och vikten av att följa sina drömmar. Allt detta invävt i ett nät av intriger och spänning som tilltalar unga såväl som gamla.
Ombord på skeppet har vi dessutom två helt nya låtskrivare. Ystadartisterna Frida Green och Christoffer Zaar har gått från att vara beundrare till fullfjädrade sommarteatrare. Tillsammans har de skapat fler låtar än vi någonsin haft förut i en sommarföreställning förut.
Vi i sommarteatern gör allt vi kan för att representera andra människor och deras tidsåldrar i kombination med en modern och personlig twist. Vi har under årens gång skapat ett unikt koncept som är svår att uppleva på andra platser än på vår scen i Öja. Även ifall vi varje år väljer att tackla olika ämnen finns det alltid en sak gemensamt med varje projekt vi gör. Passion.
I 20 år har Sommarteatern i Ystad kämpat för att framföra högklassig underhållning med samhällsaktuella budskap för en publik i alla åldrar. Efter succéår såsom "Herkules" och "Lilla sjöjungfrun" har vi lagt in en extra växel för att säkerställa att alla förväntningar mäts, och överbevisas. Vi kämpar för att producera något som inte kan hittas på annan plats än just vår scen ute i Öja. Det är svårt att beskriva i ord. Det måste helt enkelt upplevas.
Personer bakom:
Regissör: Hilda Ståhl Musikansvarig: Anna Ståhl Musik: Frida Green & Christoffer Zaar
Musikarrangemang: Dick Örnå Manus: Anna Ståhl, Hilda Ståhl, Filip Jönsson, Hannes Nilsson
Kostym: Eva Åberg
Bygg: Sommarteatern föräldrarna i ledning av Roger Persson Krook & Ingemar Jönsson
Affisch: Helena Regefalk
Övrig info:
Insläppstid: 1 tim
Spellängd: 2,5 timmar inkl paus
På vårt område finns det kioskförsäljning.
Hos oss kan man låna regnkappor om det regnar på en föreställning.
Lyssna mer på vår Spotify

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

1117 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Åbergs Trädgård, Öja). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. De Tre Musketörerna, Åbergs Trädgård, Öja

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari 2020