13-21
Aug 2016
Ystads Teater Ystad

The Truth Beyond

Wallander i ny form! Först kom böckerna, sedan filmerna och nu operan om kommissarie Kurt Wallander!

En nyskriven spännande wallanderopera på initiativ av Philipp Amelung, musikdirektör och professor på Universitetet i Tübingen. Operan är komponerad av den svenske kompositören Fredrik Sixten och librettot (på engelska) är skrivet av Klas Abrahamsson.

Det blir en tvåtimmarsopera med kör, 35-mannaorkester och sex solistroller i denna spännande nyskriven operan som tar sin början vid romanserien slut:
Wallander avtackas inför pensionen och plötsligt dyker det upp en man som just kommit ut efter ett långt fängelsestraff och vill berätta att det inte var han som begick mordet han dömdes för. Detta börjar gnaga i Kurt som beslutar sig att ta reda på "sanningen bortom".

Sverigepremiär den 13 augusti.
Textas till svenska.

Solister:
Matias Bocchio – Kurt Wallander
Lisbeth Rasmussen Juel – Linda Wallander
Johannes Fritsche – Anders Jonsson
Gustavo Martìn Sánchez – Tobias Jonsson
Thérése Wincent – Christian Berglund
Volker Bengl-Fredrik Berglund

Till föreställningen kan du även köpa till Operatallriken för 240kr. Denna äts innan föreställningen börjar i Teatercaféet.

I siffror

1353 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Truth Beyond, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli