Torsdag
10
Mars 2016
Ystads Teater Ystad

That's All Right

Den 16:e oktober 2015 så hade ”Thats all right” förhandspremiär i Kungsbacka, projektet var en idé vi burit länge på som nu äntligen var klart. Vi ville prova och spela upp showen för publik och resultatet blev så mycket mer än vad vi hade hoppats på. Konserten blev en total succé, stående ovationer de tre sista låtarna från en lyrisk publik och lovord som haglade in. Trycket på att det skulle göras en turné har varit stort och nu kan vi glädjande meddela att det blir en Sverigeturné som sträcker sig från Luleå i norr till Ystad i söder. Så kära publik varmt välkomna till en kväll som ni sent ska glömma en kväll fylld av musik från legender som Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Roling Stones och många fler.

På scen möter ni fd The Boppers medlemmen Torgny ”Kingen” Karlsson som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritikerhyllade show ”När rocken kom till Sveg” . SVT gjorde sen en dokumentär med samma namn och som setts av över 1 miljon människor. Kingen har vi också sett i en av huvudrollerna i Stora och små män, han har haft roller i Juloratoriet och tv serien St Michael och syns i många tv program som Så ska det låta och Dobbidoo.

Beat Us består av stommen till Robert Wells Rhapsody in rock orkester, killarna har turnerat med Robert Wells i över 25 år och spelat med många stora världsartister. Beat Us är från början ett Beatles band som blivit hyllade för att låta ”skrämmande” likt orginalet. I ”Thats all right” breddar dom sig och bjuder publiken på en show där dom får kliva fram i rampljuset och visa vilka fantastiska musiker och sångare de är.

”Thats all right” inleder sin turné i Luleå 25/2, vart den slutar står skrivet i stjärnorna, så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop och rock musikens historia kommer hyllas och tolkas i denna helt nya show med artister och musiker i världsklass!

Välkomna!

I siffror

1176 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. That's All Right, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni