Torsdag
17
Mars 2016
Ystads Teater Ystad

CajsaStina Åkerström

CajsaStina med musiker bjuder oss på en visstund i gräns- och tidlöshetens tecken, där i huvudsak egna sånger från högaktuella albumet Vreden och stormen varvas med handplockade pärlor ur den svenska visskatten. Med sig på scenen har CajsaStina bästa möjliga musikaliska sällskap i form av Peter Kvint på gitarr, Backa Hans Eriksson på bas och Peter Nilsbo vid flygeln.

CajsaStina Åkerström skivdebuterade och slog igenom som artist 1994 med albumet CajsaStina och hitlåten Fråga stjärnorna. Sedan dess har CajsaStina Åkerström släppt ytterligare 10 album och förknippas med flera omtyckta sånger.

Senaste singeln Är det så här det känns att komma hem är en av 2015 års stora hits på Sveriges Radio och albumet Vreden och stormen har hyllats av en i princip enig kritikerkår.

I siffror

1055 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. CajsaStina Åkerström, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli