Söndag
6
December 2015
Fria Läroverken Ystad Ystad

Julmarknad

Vi, klass Samed13 på Fria Läroverken Ystad, kommer att anordna en julmarknad för att stödja musikhjälpen. I år går musikhjälpens intäckter till folk som flyr undan klimatet. De senaste fem åren har hundra miljoner människor tvingats fly på grund av klimatrelaterade katastrofer, alltså ca. tvåtusen människor som varje timme måste lämna sina hem. Det går att göra skillnad, femtio kronor kan räcka till cement för att bygga grunden till en toalett som kan stå emot översvämningar.

Under julmarkanden som hålls på Fria Läroverken, på regementet erbjuds julig fika i form av glögg, julmust, lussekatter och pepparkakor. Vi kommer även sälja saker bla, julkransar och klimat-armband, lotter och dekorerade ljus.
Tomten ger bort kramar och tar emot önskelistor. Alla intäckter under eftermiddagen går till musikhjälpen.

Man kan även bidra med en summa pengar via vår digitala bössa, redan nu. http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/hjalp-oss-att-hjalpa

För varje krona som läggs på katastrofberedskap sparas minst fyra kronor i katastrofhjälp. Varje krona hjälper till att rädda människoliv och minska mänskligt lidande.

Hoppas vi ses och får en trevlig eftermiddag tillsammans. Varmt välkomna!

Mer info om musikhjälpen hittar du på sverigesradio.se eller på Musikhjälpen

I siffror

26 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1206 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
Boenden närmast Fria Läroverken Ystad natten mellan 23 och 24 Januari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Fria Läroverken Ystad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julmarknad, Fria Läroverken Ystad

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli