• Evenemang idag
Tisdag
17
April 2018
Biografteatern Scala - Ystad Ystad

Bakom Stängda Dörrar - ett föredrag om mod att vara operfekt

En berättarkväll om sårbarhet, skam och superhjältar.

Jag bjuder på min livshistoria, knyter band till de samtal jag får till mig i arbetet med barn och ungdomar. Jag berättar med ett ödmjukt hjärta, stor kärlek, värme och humor. Dessutom kommer ett svar på frågan jag fick för ca 20 år sedan av en granne på min barndoms gata: "Jag har alltid undrat - vad kunde vi göra?"


Det är en kväll jag lämnar tillbaks det jag lärt mig av alla de fantastiska barn och ungdomar jag har haft förmånen att möta de senaste 20 åren
En kväll för dig som är förälder, och för dig som möter människor i ditt jobb.
En kväll för dig som vill veta mer om psykisk ohälsa, och för dig som är en av oss som vet hur det är att må psykiskt dåligt. Jag har bland mycket studerat beteendevetenskap och är KBT-terapeut samt yoga- och meditationslärare.

Boka genom att klicka i att du kommer, men OBS du får först din plats när du Swishar 175 kr till: 123 271 66 37 . Viktigt att du som meddelande i swishen skriver den mailadress som jag ska skicka biljetten/biljetterna till. Biljetten ska anlända i din mail inom 48 timmar. Faktura till företag kan utfärdas. Biljett återbetalas inte, men kan överlämnas till annan person. Begränsat antal platser.

Jag har skrivit romanen "I varje liten del vill jag inte likna dig", som är en fiktiv berättelse, men baseras på känslor och tankar hämtade från livet. Boken säljs på plats för 125 kr under kvällen, både i paus och efteråt. Enbart kontanter eller swish.

Scala biograf står för försäljning i pausen.

Föreläsningen har tillkommit efter de överväldigande kommentarerna jag fick efter mitt framträdande på biblioteket i Ystad. Nu prövar jag mina vingar, bjuder in er på resan

I siffror

85 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

132 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biografteatern Scala - Ystad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bakom Stängda Dörrar - ett föredrag om mod att vara operfekt, Biografteatern Scala - Ystad

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj