• Evenemang idag
Lördag
3
Mars 2018
Öja Krog Ystad

Öja Nattklubb: After Ski

Efter en fullsatt februarisuccé öppnar vi nu upp STORA Öja Nattklubb för ännu en oförglömlig kväll. Kvällens tema är After Ski och i vanlig ordning har vi gått all in.

Stora dansgolvet öppet, snömaskin, skiduthyrning, j***rbombs, pris för bäst utklädda - vi har allt för en riktigt lyckad After Ski.

DJ för kvällen är Elias Eriksson, som efter att ha spelat på scener över hela Europa och supportat några av vår tids största artister (Avicii, Alesso, Dada Life, Kaskade, Rebecca & Fiona, Nause, med flera) äntligen är tillbaka hos oss på Öja. Det blir en kväll att minnas for sure!

PRIS FÖR BÄST UTKLÄDDA:
1. Presentkort Sporthuset i Ystad 3000 kr
2. Jägermeister Skidglasögon
3. Jägermeister Resväska
--------------------------------
TÄVLING – FÖRFESTA MED OSS!
Inför årets After Ski har vi en exklusiv förfest för inbjudna från klockan 21.30. Du och dina vänner har möjlighet att vara med på årets roligaste förfest. Var med i vår tävling och vinn fri entré för dig själv + 2 vänner, inbjudan till Öja Nattklubbs exklusiva förfest, liveband, happenings och läskande överraskningar i goda vänners lag. Låter det för bra för att vara sant? Vi vet, detta vill du inte missa!

Reglerna är enkla:
1. Tryck i ”kommer” på detta evenemang
2. Gilla Öja Krog på Facebook och @ojanattklubb på instagram
3. Dela detta evenemang med valfri text och vår hashtag #WHEREPARTYHAPPENS i ett offentligt inlägg (detta för att vi ska kunna se ditt inlägg i utlottningen)
4. Kommentera i evenemanget att ni deltagit i tävlingen
5. HÅLL TUMMARNA!

Vinnaren kontaktas 12.00 dagen innan evenemanget. Glöm inte göra ditt inlägg ”offentligt” så vi på Öja Nattklubb kan se det. Och tänk på, desto fler av dina vänner som deltar, desto större är chansen att just ditt kompisgäng vinner.
--------------------------------

SNABBINFO
Datum: 3 MARS
Tid: 23-03
Entré: 120 SEK (garderob ingår)
Ålder: 18+
DJ: ELIAS ERIKSSON
Dresscode: AFTER SKI

Vi ses!

#WHEREPARTYHAPPENS

I siffror

89 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

76 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Öja Krog). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Öja Nattklubb: After Ski, Öja Krog

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj