• Evenemang idag
Fredag
2
Mars 2018
Restaurang Litemer Ystad

KlubbHäng

Som ett skönt slut på arbetsveckan och en fantastisk start på helgen vill vi hälsa er varmt välkomna till årets första KlubbHäng – en AW Nattklubb för oss lite äldre.

Med KlubbHäng önskar vi leverera ett helhetskoncept för AW och Nattklubb i ett. Tiderna är anpassade för att ni, våra fantastiska gäster, ska få ut maximalt av er fredagskväll. Starta kvällen med kollegorna, vännerna, en bit mat, läskande drinkar eller varför inte både och? Oavsett hur Ni väljer att lägga upp er kväll så är vår ambition att ni ska få en fantastisk fredag! Som alltid har vi DJ på plats från öppning och utlovar ett gungande dansgolv från start till stängning.

Mellan klockan 18.00-20.00 finns det möjlighet att boka bord för Litemer’s läckra KlubbHäng buffé (139/person). Bokning av bord görs via info@litemer.se eller 0411-55 50 95.
Begränsat antal platser!

VAR: Restaurang Litemer
NÄR: Fredag 2 mars
TID: 18.00-00.00
ÅLDER: 35+
ENTRÈ: Fri Entré

Varmt välkomna!

I siffror

40 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

70 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
Boenden närmast Restaurang Litemer natten mellan 22 och 23 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Restaurang Litemer). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. KlubbHäng, Restaurang Litemer

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April