• Evenemang idag
Lördag
3
Februari 2018
Öja Krog Ystad

Öja Nattklubb

Bästa gäster! Ett år har passerat sedan vår premiär av Öja Nattklubb 2.0.
Tack vare er enorma kärlek har Öja Nattklubb 2.0 blivit en återkommande succé. Nyrenoverade lokaler, service i toppklass och en intim klubbkänsla är vårt mantra även för 2018, varför ändra ett vinnande koncept?


Den 3 februari öppnar vi upp dörrarna för ännu en oförglömlig upplevelse, och inte minst ett nytt fantastiskt nattklubbsår, tillsammans med er.

DJ Dane står för musiken, som alltid utlovas de senaste hitsen mixat med tyngre houseinslag och vi garanterar ett dundrande dansgolv.

--------------------------------
TÄVLING – VINN VÅR VIP!
För att starta nya året på topp vill vi ge någon av er möjlighet att sätta ordentlig guldkant på kvällen. Fri entré för 8 personer, garanterat inträde och köföreträde, egen garderob och tillträde till vår VIP med utsikt över vårt magiska dansgolv hela kvällen. Som om inte detta vore nog lovar vi er även en och annan läskande överraskning under kvällens gång!

Reglerna är enkla:
1. Tryck i ”kommer” på detta evenemang
2. Gilla Öja Krog på Facebook och @ojanattklubb på instagram
3. Dela detta evenemang med valfri text och vår hashtag #WHEREPARTYHAPPENS (Detta för att vi ska kunna se ditt inlägg i utlottningen)
4. Kommentera i evenemanget att ni deltagit i tävlingen
5. HÅLL TUMMARNA!

Vinnaren kontaktas 12.00 den 3 februari. Glöm inte göra ditt inlägg ”offentligt” så vi på Öja Nattklubb kan se det. Och tänk på, desto fler av dina vänner som delar, desto större är chansen att just ert kompisgäng vinner.
--------------------------------

SNABBINFO
Datum: 3 februari
Tid: 23-03
Entré: 120 SEK (garderob ingår)
Ålder: 18+
DJ: Dane

Vi ses!

#WHEREPARTYHAPPENS

I siffror

133 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

63 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Öja Krog). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Öja Nattklubb, Öja Krog

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April