• Evenemang idag
Lördag
16
December 2017
Öja Krog Ystad

Öja Nattklubb

Grymma gäster! Efter en rad nattklubbssuccéer de senaste månaderna är det dags att bjuda in er till julfest hos oss på Öja Nattklubb. Vi välkomnar er till vårt hyllade koncept Öja Nattklubb 2.0. Kvällen till ära flyger vi ner stjärnan Carl von Fluck, vår favorit-Stockholmare som alltid levererar ett dansgolv av högsta standard. Med juldekorerade lokaler, service i toppklass och en intim klubbkänsla välkomnar vi er till en oförglömlig upplevelse.

Traditionellt sett är julnattklubben en av de bästa kvällarna på året, och vi räknar med att många av våra favoritgäster besöker oss. Är ni intresserade av att sätta guldkant på er kväll rekommenderar vi er att ta kontakt med oss i god tid för att skräddarsy ett paket efter era önskemål. För information gällande VIP-paket och bordsbokning, kontakta oss på info@ojakrog.se.

SNABBINFO
Datum: 16 december
Tid: 23-03
Entré: 120 SEK (garderob ingår)
Ålder: 18+
DJ: Carl von Fluck

Vi ses!

#WHEREPARTYHAPPENS

I siffror

63 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

59 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Öja Krog). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Öja Nattklubb , Öja Krog

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari