• Evenemang idag
Lördag
9
December 2017
Ystad Station Ystad

Guidning: Matösterlen

Köp julsillen direkt vid havet, smaka på saffranspannkaka kryddad med egenodlad saffran eller välja bland skinande rödkålshuvuden som odlats på åkern bredvid. Vi kör dig runt till våra matfavoriter på Österlen.

Kl 10.00 den 2 december möter vi med varm äppelglögg på Ystad station. På vägen delar vi med oss av recept och mathistoria. Naturligtvis stannar vi även där det finns möjlighet att äta lunch och fika. Bokning senast torsdag 30 nov till Erica Toft, Erica.Toft@silverdal.se, mob. 070-562 05 94. Pris 550 kr.

Bakgrund till Taste Österlen
Utifrån vår starka tro på Österlens kombination av fantastisk natur, mångsidig matproduktion och rika tillgång på ambitiösa krögare har vi startat Taste Österlen. Vi arrangerar guidningar och resor med mat och matproduktion i fokus.
Erica Toft och Helena Ingvarsson

I siffror

49 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystad Station). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Guidning: Matösterlen, Ystad Station

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari