• Evenemang idag
Fredag
29
December 2017
Chill Ystad Ystad

Etage Neun

Etage Neun firar i år 30 år som band. För att fira detta bjuder vi in till en jubileumskonsert på vårt gamla stamställe Koppen (nuvarande Chill) i Ystad. Vi kommer också att premiärspela vår nya låt Regn, som är en hyllning till Koppen. Detta är samtidigt den första spelningen som någonsin arrangeras på Koppen/Chill.

VAD: Jubileumskonsert med Etage Neun
NÄR: Fredagen den 29 december 2017. Dörrarna öppnas 19.30, på scen 21.15
VAR: Koppen (nuvarande Chill), Stora Östergatan 39, Ystad

UTSÅLT!

*************************************
ETAGE NEUN

Etage Neun bildades i Ystad 1987 och firar alltså i år 30 år som band. Under 1980-talet släppte vi två kassetter, War and Emotions och From The Cradle To The Grave. Under slutet av 1990-talet samlades de bästa låtarna från 1980-talet tillsammans med ett par nya på CD-skivorna One och Once. Därefter låg bandet i träda i många år. Det var inte förrän 2008 som vi tog upp musiken igen då vi släppte singeln Worth på Myspace.

Vi skrev och släppte ett antal låtar under de kommande åren, vilka så småningom samlades på albumet In My Place, som släpptes 2013.

Under de senaste åren har vi släppt en EP och några singlar, fått ett eget kapitel i boken "Den svenska synthen" av Bengt Rahm, fått albumet Once utgivet på vinyl av Dödsdans Rekords, figurerat på ett antal samlingsalbum i bland annat Tyskland, Ryssland och USA och gjort ett antal spelningar runt om i Sverige, bland annat i Bollhusparken i Ystad 2011 och på Ystads teater 2015.

I slutet av januari i år släppte vi vårt nya album This Too Shall Pass. Det är första gången som vi medvetet satt oss ner och skrivit och producerat ett helt album, vilket märks på låtarna och produktionen, då vi nu hittat ett eget uttryck och en helhet i vår ljudbild.

I november släppte vi vår första singel på svenska – Regn. Låten är inspirerad av vår hemstad Ystad och är en hyllning till vårt stamställe som unga, cafét Koppen.

Etage Neun består idag av Fredrik Bergman, Magnus Jönsson och Mattias Ottosson.

VARMT VÄLKOMNA!

Mer nöjen på Chill Ystad
Lördag 3 Mars 2018
I siffror

42 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

80 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Chill Ystad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Etage Neun, Chill Ystad

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari