• Evenemang idag
Söndag
17
December 2017
Siriushuset / MR Gourmet Consult AB Ystad

Julbasar

Julbasar med smakfull mat allt ifrån smörrebröd till Karlsfälts Fläskesteg, njuter gör du tillsammans med Hönsinge Hantwerksbryggeri med öl utöver det vanliga , julchoklad ifrån Van Ufford Choklad (fd Chokladbiten i Ystad) ,Karlsfälts Gård med läder och andra godsaker, Roomeexpo med vackra möbler och fina inredningsdetaljer perfekt för julens trevnad, österlenkryddor tar med sig alla goda kryddor för julen och framöver, perfekta klappen !Köpingsberg är på plats med goda Bubblor och annat gott.Lite Valnötter om vi har tur .Fermentum ett Ungdomsföretag ifrån Lund kommer och visar sin kollektion i bambu, miljövänligt så det förslår Kan det bli bättre 3:dje advent!?
Varmt välkommen!

I siffror

66 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
Boenden närmast Siriushuset / MR Gourmet Consult AB natten mellan 21 och 22 Februari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Siriushuset / MR Gourmet Consult AB). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julbasar, Siriushuset / MR Gourmet Consult AB

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari