• Evenemang idag
Fredag
24
November 2017
Biografteatern Scala - Ystad Ystad

Avskedskonsert: Negative Nancy

SLUTSÅLT!

Det är dags att ta farväl...

Negative Nancy grundades av frontmannen Nikodemus Juhlin 2010 inför en spelning på Ungdomens Hus i Ystad, uppbackad av Björn Eggeling på bas, Frida Green på sång, Lukas Malmros på gitarr, Rasmus Ahlm på trummor och Gustav Brant på klaviatur. Bandnamnet slängdes fram av basisten Björn i all hast för att arrangörerna skulle ha något att skriva på affischen och även om det enbart var tänkt att vara ett tillfälligt bandnamn levde det kvar genom resten av karriären.


2012 splittrades bandet med den dåvarande uppsättningen av bandmedlemmar. Men Nikodemus var inte redo att överge bandet än och tillsammans med originalmedlemmarna Björn Eggeling och Frida Green anslöt sig Oliver Andersson på trummor och Johan Borgström på gitarr. Tillsammans har dom genomfört ett hundratal spelningar, spelat in en EP och 4 singlar (varav en inte än är släppt), gjort musikvideos, lirat med Jan Lundgren och vunnit den nordiska finalen i Emergenza vilket tog dom enda ner till södra Tyskland för spelning på Taubertalfestivalen.

För två år sedan började splittringar kännas av i bandet. Barn, husköp, jobb, solokarriär och det faktum att tre av medlemmarna flyttat till Malmö gjorde att reptillfällena i den nyrenoverade replokalen i Köpingebro blev allt färre och ett år senare togs beslutet att lägga ner bandet...

Negative Nancy har alltid haft ett helt makalöst fantastiskt stöd från familj och vänner!!! Ni har dykt upp på otaliga spelningar - dansat, hoppat, sjungit med, peppat... Vi är så enormt tacksamma för allt ni gjort för oss att det inte går att uttrycka i ord...

...så därför vill vi uttrycka det i MUSIK!!!

Negative Nancy BJUDER på en GRATIS-konsert på Scalateatern i Ystad. Vi kommer att ta förväl av låtar som skrivits under Nancys alla år, damma av dom en sista gång på scen tillsammans.
Detta är vår chans att säga tack till alla er som varit med under åren, en chans för er som missat alla konserter att få uppleva det och inte minst en chans för oss att stå på scen tillsammans en sista gång.

Vi har även bjudit med oss vänner som kommer värma upp scenen åt oss:

Christoffer Zaar med band

Christoffer Zaar är en låtskrivare och artist från Ystad som spelar svensk pop.
Soundet beskrivs som svängigt, lekfullt och med starka, tydliga refränger. När skåningen sjunger bjuds det bl.a. på rytmisk melodiös rap med roliga och tänkvärda texter i singer/songwriter-anda.

Zaar är aktuell med sin senaste singel ”Vad Hände?” som finns ute för lyssning på Spotify: https://open.spotify.com/track/5Z4spLIi5yfj8Tf1lXvK3i?si=ZeD5PG3xTHmn_INfR1lbMQ


OBS!!
Då Scalateatern rymmer 130 personer gäller det att boka biljetter - först till kvarn gäller!

Bokning: Ring eller SMS:a Frida på 0736302015

Insläpp kl: 19:30

Mer nöjen på Biografteatern Scala - Ystad
Lördag 3 Mars 2018
I siffror

74 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

68 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biografteatern Scala - Ystad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Avskedskonsert: Negative Nancy, Biografteatern Scala - Ystad

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari