• Evenemang idag
Fredag
22
December 2017
KFUM-Huset i Ystad Ystad

Mini-Julshow

Jag är en julfantast utan dess like och jag råkar också gilla att sjunga. Därför slog jag två flugor i en smäll och bjöd in mina vänner att sjunga julsånger tillsammans med mig för att lysa upp en mörk och kall decemberkväll. Det här görs allså framförallt för vår egen skull och krutet ligger mer på mysighet än på övning och kvalité ;-)

Jag vill härmed bjuda in Dig till en stämningsfull tillställning som förhoppningsvis kan maximera julkänslan. Ta en paus från julstressen och kom och lyssna på härliga julsånger på enkelt vis. Julig fika kommer att säljas, där alla pengar går direkt till Rädda Barnen.

Ni är varmt välkomna att dela den här stunden med oss. Det är ingen jättestor lokal och det är begränsat antal platser (80 platser). Men tanken är att detta ska vara en ganska liten och intim tillställning. Självklart är det GRATIS. Skriv upp er här i evenemanget (antal i sällskapet) eller hör av er till mig personligen för att säkert få en plats. När det är fullt kommer jag att skriva ut det!

Hoppas vi ses!

I siffror

30 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

54 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
Boenden närmast KFUM-Huset i Ystad natten mellan 22 och 23 Januari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(KFUM-Huset i Ystad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mini-Julshow, KFUM-Huset i Ystad

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari