• Evenemang idag
Lördag
3
Februari 2018
Lancasterskolan Ystad

Syträff

Välkommen till den första syträffen som vi arrangerar i Ystad! Två heldagar där vi kan träffas och har roligt, sy, prata och äta gott ihop! Flyr vardagsstressen och får lära känna andra kreativa med samma intresse. Observera dock att vi har valt att ha en liten träff med begränsat antal platser.

Först till kvarnprincipen gäller och endast de 10 första som anmäler sig är garanterade en plats! Men vi hoppas på fler tillfällen längre fram och avhopp kan alltid ske.

Deltagare:
Sömnadsintresserade i alla åldrar. Nybörjare som proffs. Alla är välkomna!

Packning:
Du tar med egen symaskin (ev även cover-/overlock om man har det) och allt material som du behöver förslagsvis gärna färdigklippt. Vi skickar kom ihåg lista till de som ska delta.

Så här fungerar det:
Vi kommer hålla till på Lancasterskolan i Ystad (ligger intill klostret). Vi startar på lördagen vid 9 med gemensam frukost. Sedan syr, pratar vi, syr och har roligt hela dagen. Under kvällen går vi på restaurang i centrala Ystad och äter till självkostnadspris. Vill du inte vara med på detta så meddela vid bokning tack. Lokalen låses och det går bra att lämna sin packning över natten. På söndagen drar vi igång igen vid samma tid och avslutar ungefär kl 16.30.Var och en städar efter sig själv och vi tar hand om resten av lokalen.

Båda dagarna bjuder vi på frukost, lunch och fika. Vi kommer ordna så att det kommer en tygaffär och säljer tyg till de som vill. Vi ordnar strykjärn och strykbräda och ser till att det finns spegel etc.

Priset för att vara med lördag och söndag är 600 kr. Varav 200:- i handpenning betalas inom 2 veckor från bokning och resterande senast 3 veckor före eventet. Om inte betalning sker i tid så kan platsen gå vidare till någon annan. Eftersom vi har omkostnader så får man ej inbetalda pengar i retur vid avhopp.

Anmälan görs genom att anmäla sig till evenemanget här på Facebook (klicka ”kommer”). Skicka dessutom ett meddelande med din mailadress och telefonnummer, samt information om ev allergier. Betalningsinformation och allt annat du behöver veta kommer inom några dagar till din mail.

I siffror

17 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

114 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lancasterskolan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Syträff, Lancasterskolan

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars