• Evenemang idag
Lördag
21
Oktober 2017
Ystads konstmuseum Ystad

Vernissage: Jonas Liveröd

Mellan kl.12.00 – 13.30 har barn från 6 år och uppåt möjligheten att hjälpa till med de sista detaljerna av konstverket tillsammans med Jonas Liveröd inne i Ystads konstmuseums ateljé. Utställningen invigs kl.14.

Ystads konstmuseum har bjudit in konstnären Jonas Liveröd till Bästa Biennalen 2017 som har temat Kaos. I utställningen "Allting, Överallt, Alltid" som visas på 1:a vån öppnas dörren till en intensiv upplevelse, ett rumsligt och kalejdoskopiskt collage Liveröd kallar The All-Machine. Verket fyller utställningsrummet från golv till tak och spiller över i museets ateljé och entré. Med material som peruker, förfalskningar, speglar, förstoringsglas, neonfärgade strumpbyxor, medicinburkar, tropiska växter, rymdkartor och psykmönstrade mattor växer Liveröds expanderande och skulpturala universum fram.

Jonas Liveröds konstnärskap definieras av ett ivrigt och outtröttligt utforskande av nya material och möjligheter. Under det senaste året har han arbetat med stora textiltryck, små porslinsbilder, komplexa platsspecifika installationer, motorsågade skulpturer i trä och digital laserskärning.

Samtidigt på 3:e vån Encounter of Bodies
2:a vån Gerhard Nordström

I siffror

18 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

28 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads konstmuseum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Vernissage: Jonas Liveröd, Ystads konstmuseum

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November