• Evenemang idag
Lördag
21
Oktober 2017
Åvallagången, SE-271 40 Ystad, Sverige Ystad

Workshop: Gatukonst

Bästa Biennalen! Möten, myter, makt, mänsklighet möter kaos!

Vad uppstår när graffiti, gerillaslöjd och gatukritor möts? Blir det kaos? Eller en härlig mix av gatukonstens olika uttryck? Välkommen på öppen workshop med inbjudna konstnärer. Ta chansen att prova olika material och tekniker. Måla med sprayfärg, bygg en textilskulptur, rita en gigantisk gatuteckning, brodera ett budskap, eller sticka en strumpa till en frusen lyktstolpe. Du väljer själv teknik och form utifrån intresse och förkunskaper. Vi välkomnar alla som vill delta, gammal som ung, erfaren som nybörjare. Ta med din kreativitet! Vi står redo med material, kunskap och härligt häng på Åvalla. Evenemanget är en del av Bästa Biennalen!


Lördag 21 oktober kl 13-16

Plats: Åvallastråket, Ystad

Hitta hit: Åvallastråket, eller Åvallagången, är det stråk som går mellan Ystad Arena och Ystads stadsbibliotek.

Viktigt! Vill du måla graffiti så kom i oömma kläder som tål färgstänk. Är du under 12 år är du välkommen i vuxens sällskap.

Om konstnärerna

Med en färgrikedom och ett stort känsloregister förmedlar Ruskig sina målningar runt om i hela världen. Motivet är ofta ansikten och ämnet är sociala och livsbejakande projekt som att hjälpa mäniskor att hitta jobb eller kärleken. ruskig.org

Johanna Schartau är konstnär och filmare, arbetar ofta projektbaserat med utgångspunkt från den personliga berättelsen. Film, fotografi, tryck, textil, skulpturala objekt är material och tekniker hon gärna använder i sitt konstnärskap. johannaschartau.se

Annika Mattsson konstnär och erfaren konstpedagog som arbetar med många olika material. Annika sätter alltid barnets kreativitet främst och anpassar det pedagogiska arbetet efter individen och platsen så det blir lustfyllt och utvecklande. På Åvalla håller hon workshop med gatukritor.

I siffror

46 st

har besökt evenemanget på Ystad.com

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December