• Evenemang idag
25-26
Nov 2017
Ystads Teater Ystad

Teater: Lilla Sjöjungfrun

Sommarens succé Lilla Sjöjungfrun spelas nu som repris i en helt ny miljö – på Ystads Teater! Lilla Sjöjungfrun är en underbar familjemusikal med barn och ungdomar från Sommarteatern i Ystad. Med ny musik, skriven av David Hansson.

Lilla Sjöjungfrun har sedan hon kan minnas drömt om att få leva på land. Så när det är dags för den årliga dagen för sjöjungfrus att besöka den omtalade världen ovanför ytan ser Lilla Sjöjungfrun sin chans att stanna. Men för att kunna stanna måste hon hitta sin själsfrände, någon som älskar henne mer än han älskar sig själv. Något som visar sig vara lätt till en början, men ju längre tiden går blir Lilla Sjöjungfrun mer och mer osäker. Har hon gjort rätt val? Är detta verkligen det hon vill?

Föreställningen Lilla Sjöjungfrun tar med dig som publik på en resa genom många känslor och frågor. Hur vet man vad som är rätt? Är gräset verkligen grönare på andra sidan? Och hur ställer man sig till saker om saker och ting inte riktigt är som de borde vara? Men du får också hänga med på festliga tillställningar och se härliga blandningar av karaktärer, spännande sjömän och andra varelser som döljer sig både under och över ytan.

Kort och gott är Lilla Sjöjungfrun en föreställning för alla! Oavsett ålder så kommer du se Lilla Sjöjungfrun ur ett nytt perspektiv.

I siffror

45 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

144 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Teater: Lilla Sjöjungfrun, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari