• Evenemang idag
Fredag
6
Oktober 2017
Ystads Teater Ystad

Highlights Of Musicals

Highlights Productions grundades 2013 och har sedan dess producerat musikaler och konserter med en hög ambitionsnivå, däribland West Side Story, Familjen Addams och i somras farsen Tresteg i Snedsteg. I höst har vi den stora äran att få komma till Ystad Teater med konserten Highlights of Musicals, en kavalkad med det bästa ur musikalvärlden.

På scen medverkar, förutom ett tjugotal musiker utbildade på landets främsta musikhögskolor, sex välrenommerade musikalartister från södra Sverige.

Skåningarna Anna-Hanna Rosengren, Åsa Sjöblom och Tord Hansson är alla utbildade vid Högskolan för Scen och Musik respektive Balettakademin i Göteborg och aktuella i Smålands Musikteaters uppsättning av Les Misérables.

Småland representeras av Växjöbaserade Hani Arrabi, Emelia Sallhag och Gabriel Carcamo som alla medverkat flitigt i många av Highlights produktioner. Hani är utbildad musikalartist, Emelia skådespelare och Gabriel musiker.

Konserten dirigeras av kompositionsstuderande Ystadsonen Emil Fredberg.

Varmt välkomna till en afton med många musikaliska guldklimpar!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Highlights Of Musicals, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November