• Evenemang idag
Fredag
10
November 2017
Ystads Teater Ystad

Pernilla Andersson

Fredag 10 november 19.00>> nära-konsert med en mycket populär och varm sångerska, producent, musiker och låtskrivare. Välkommen till en härligt skön och avskalad konsert.
Vi får möta Pernilla Andersson. Hon har gjort en fantastisk resa sedan första albumet ’My Journey’ kom ut 1999. Har nu gett ut nio soloalbum, deltagit i Melodifestivalen och är flertalet grammisnominerad.
Hon tilldelades ”The Sir George Martin Award” 2013 för sina insatser som låtskrivare och producent. Hon gestaltade Ann-Louise Hansson i filmen ”Cornelis” och nu senast har hon gjort succé i en roll i den danska teaterpjäsen ”Come Together” på Uppsala Stadsteater. Hennes största succé har varit ”Johnny Cash & Nina P”. Därmed knyter vi tillbaka till Nina Persson, som var teaterns första artist i nära-serien.

Pernilla är mycket engagerad i samhällsfrågor som rör jämställdhet och rättvisa och fungerar som mentor för unga tjejer som vill ta sig fram i musikbranschen.

FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD: Ca 2 timmar inkl paus
Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!
Teatercaféet 0411-57 77 5

I siffror

17 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

129 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ystads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Pernilla Andersson, Ystads Teater

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari