Söndag
16
Juli 2017
Rådhusparken Ystad

ActiveConcert Nya Vikingarna och The Refreshments

Sommarens rockigaste och mest dansanta kväll. Mitt i centrala korsvirkes och sommarstaden Ystad när det är som bäst. Sveriges genom tidernas största dansband ihop med Sveriges främsta rock’n’roll-band kan väl inte bli fel när Ni sitter med Er picknick-korg i gröngräset på Er filt eller i Er egen stol. Jag det stämmer, man får svänga runt i lite bugg i gröngräset om andan faller på.
Tider
18:00 Insläpp
19:30 Nya Vikingarna 2 set om 45 min.
21:30 The Refreshments
speltiderna är cirkatider och kan förändras
VIKTIGT
Biljetten är en värdehandling, fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.
Åldersgräns/Barn Ålder barn t.o.m 10 år går in gratis i målsmans sällskap samt ska använda godkända hörselkåpor.
Från 11 år gäller ordinarie biljett.
Barn/ungdom under 18 år äger endast tillträde till konsertområdet i sällskap av målsman.
Paraplyer: För allas trevnad tillåts inte paraplyer då de skymmer sikten för många i publiken och är upphov till mycket irritation.
Egen fikakorg och stol eller filt är tillåtet.
Rullstol
Rullstolsbiljetten inkluderar 1 fri ledsagare.
Endast 1 fri ledsagare, resterande köper ordinarie biljetter.
Frågor och svar om arrangemanget mailar ni på www.activeconcert@radioactive.se pga att högt tryck på biljettförsäljning och andra konserter så svarar vi så fort vi kan under vardagar
08:00-16:00 och sporadiskt under helger.
Mat och dryck får medtagas.
Nya Vikingarna
Vikingarna bildades 1961 och blev med tiden ett av Nordens största band. Med sina 11 miljoner sålda skivor sålde Vikingarna fler skivor än ABBA i Skandinavien.
Vikingarna hette från början The Vikings och genomgick olika inkarnationer innan den verkliga storhetstiden inleddes med Stefan Borsch som sångare. Han var bandets frontman från 1974, året efter att gruppen ändrat sitt namn till Vikingarna, och blev kvar till 1978 då Vikingarna värvade Christer Sjögren från Pelles.
Utöver Norden hade Vikingarna en stor publik i Norge och Tyskland, där de spelade för stor konsertpublik och medverkade i mer än 50 TV-shower.
2004 fattades ett ömsesidigt beslut om att lägga ner Vikingarna. Gitarristen Lasse Westmann gick tragiskt bort under avskedsåret och ersattes av Lasse Wellander fram tills de tog farväl.
Vikingarna återförenades en enda gång, för TV-programmet Tack för dansen, som spelades in i juni 2016 och sändes i slutet av augusti samma år.
I Januari 2017 gjorde Nya Vikingarna sin premiärspelning med nye sångaren Kenneth Wahlberg, med tre gamla och tre nya Vikingar!
Om någon hade sagt till Kenneth Wahlberg, 47, för några år sedan, att han skulle fronta Sveriges genom tiderna största dansband, Vikingarna, hade han nog trott att de yrade i nattmössan. Men nu står han där. Längst fram. Malmöpågen hängde in sparkdräkten i garderoben, rakade av Elvispolisongerna och drog på sig smokingen. Steget från Elvisimitatör till Christer Sjögrens ersättare har fått Kenneth att inse perspektiven och kraften i att vara ett av Sveriges mest populära dansband. Nya Vikingarna var födda.
The Refreshments
Sveriges främsta rock’n’roll-band är tillbaka med mer av allt det goda och mindre av allt annat!
Det är knappast någon överdrift att påstå att The Refreshments sedan 1995 har varit svenska folkets mest pålitliga leverantörer av högenergisk ”rock” och ungefär lika mycket gungande ”roll”.Efter senaste albumet Straight Up som skulle kunna översättas till någonstans mellan ”ärlig” och ”rakt upp och ner” till den sitt nya samlingsplattan Very Best of The Refreshments hittar vi The Refreshments anno 2017.
Genom att åka land och rike runt och spela sin musik live kväll efter kväll har de metodiskt mejslat ut en rock’n’roll-kombination så omisskännligt deras egen och så kompromisslöst svängig att de i över två decennier fått en stadigt växande publik att bugga loss, stampa takten med foten och höja volymen på bilstereon - ibland samtidigt.

Biljetter & tider

Söndag 16 Juli 2017 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

9 st

har besökt evenemanget på Ystad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Rådhusparken). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ActiveConcert Nya Vikingarna och The Refreshments, Rådhusparken

POPULÄRT I Ystad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Ystad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Ystad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni